Delavnica “IZDELAVA NAMAZOV” s chefom Robertom Gregorčičem
V sklopu projekta Veriga eko semen je bila v ponedeljek, 17. 6. 2024, izvedena kulinarična delavnica “IZDELAVA NAMAZOV” v Hiši žive dediščine v Šmarjeti. Delavnico je vodil
V sklopu projekta Veriga eko semen je bila v ponedeljek, 17. 6. 2024, izvedena kulinarična delavnica “IZDELAVA NAMAZOV” v Hiši žive dediščine v Šmarjeti. Delavnico je vodil
V okviru terenskih vaj smo se s študenti 1. in 2. udeležili strokovne ekskurzije pri predmetih Logistika v kmetijstvu, Podjetništvo in trženje ter Kultura in način prehranjevanja. I
Objavljamo razpis za prosto delovno mesto v enoti VŠ Grm Novo mesto, v Ljubljani, v Učilni okusov:PROJEKTNI SODELAVEC V, J015027SAMOSTOJNI STROKOVNI DELAVEC VI – ZA PRODAJO, J016037SAMOS
V sklopu projekta Veriga eko zelišč od Dolenjske do Krasa je bila v petek, 7. 6. 2024, izvedena delavnica z naslovom – IZDELAVA MILA NA TRADICIONALEN NAČIN. Delavnico je vodila dipl
V petek, 7. junija 2024, je v okviru projekta Veriga eko zelišč od Dolenjske do Krasa potekal prikaz priprave zelišč za sušenje, postopek sušenja in predelavo zelišč.
Delavnica v okviru projekta Veriga EKO zelišč od Dolenjske do Krasa – TEHNOLOGIJA PRIDELAVE ZELIŠČ IN NJIHOVE PRIPRAVE V ponedeljek, 20. 5. 2024, je Visoka šola za upravljanje pod
V Učilni okusov pod Plečnikovimi arkadami osrednje ljubljanske tržnice je nova ponudba pridelkov, izdelkov in spominkov kmetijskih zadrug, članic Zadružne zveze Slovenije in zadružnih
Visoka šola za upravljanje podeželja Grm Novo mesto se je v okviru Tednov vseživljenjskega učenja 2024 udeležila dogodka Parada učenja. Svojo dejavnost in študijski program 1. stopnje
Visoka šola za upravljanje podeželja Grm Novo mesto je v partnerstvu z MO Novo mesto, z Zavodom Novo mesto, Zvezo društev vinogradnikov Dolenjske je v Knjižnici Mirana Jarca izvedla 10.
Kliknite za več informacij.