Predmetnik 1. letnik

1. letnik, zimski semester / PREDMETNOSILECECTS
Temelji evropskega pravaPINTERIČ5
Računalništvo in informatika v kmetijstvuBRCAR4
Strokovna terminologija v tujem jezikuDIVJAK5
Poslovni račun in statistikaBRCAR6
EkonomikaLISEC6
Trajnostni razvoj s poudarkom na naravnih virihVALENTIĆ4

1. letnik, poletni semester / PREDMETNOSILECECTS
Podjetništvo in trženjeVODOPIVEC6
Organizacija in poslovanjeHORVAT6
Osnove rastlinske pridelavePODGORŠEK4
Osnove živinorejeČADONIČ ŠPELIČ,  TURK4
Celostni razvoj podeželjaRAVBAR6
Logistika v kmetijstvuVODOPIVEC4


Predmetnik 2. letnik

2. letnik, zimski semester / PREDMETNOSILECECTS
Izbirni strokovni predmet 1*RAZLIČNI NOSILCI5
Fiziologija in prehrana rastlinCOLARIČ BAJC, PODGORŠEK6
Izbirni strokovni predmet 2*RAZLIČNI NOSILCI5
Upravljanje z divjadjo in gozdomGORŠIN4
Strokovna praksa 1JANŠA10

2. letnik, poletni semester / PREDMETNOSILECECTS
Agroživilska kemijaMAROLT5
Prostorsko in urbanistično načrtovanje podeželjaRAVBAR6
Izbirni strokovni predmet 3*RAZLIČNI NOSILCI5
Urejanje kmetijskih zemljiščPODGORŠEK4
Strokovna praksa 2JANŠA10

Izbirni predmeti, ki jih mora študent izbrati v drugem letniku (1. semester) študija, Izbirni strokovni predmet 1

IZBIRNI PREDMETNOSILECECTS
Pridelovanje poljščin in vrtninPODGORŠEK5
Sadjarstvo in vinogradništvoNEMANIČ, COLARIČ BAJC5

Izbirni predmeti, ki jih mora študent izbrati v drugem letniku (1. semester) študija, Izbirni strokovni predmet 2

IZBIRNI PREDMETNOSILECECTS
Turizem na podeželjuCOLARIČ-JAKŠE5
Dodatne in dopolnilne dejavnosti na podeželjuTURNŠEK MIKAČIĆ5

Izbirni predmeti, ki jih mora študent izbrati v drugem letniku (1. semester) študija, Izbirni strokovni predmet 3

IZBIRNI PREDMETNOSILECECTS
VinarstvoNEMANIČ5
Kultura in način prehranjevanjaCOLARIČ-JAKŠE5


Predmetnik 3. letnik

3. letnik, zimski semester / PREDMETNOSILECECTS
Kmetijska politikaPODGORŠEK4
Biotehnologija in genetikaMAROLT6
Izbirni strokovni predmet 4*RAZLIČNI NOSILCI5
Izbirni strokovni predmet 5*RAZLIČNI NOSILCI5
Izbirni strokovni predmet 6*RAZLIČNI NOSILCI5
Izbirni strokovni predmet 7*RAZLIČNI NOSILCI5

3. letnik, poletni semester / PREDMETNOSILECECTS
Celovita kakovost in poslovna odličnostBRCAR5
Izbirni strokovni predmet 8*RAZLIČNI NOSILCI5
Izbirni strokovni predmet 9*RAZLIČNI NOSILCI5
Prosto izbirni predmet (predmet, ki ga lahko študent opravi na katerikoli visokošolski instituciji in je vrednoten po ECTS kreditnem sistemu vsaj 5 ECTS)RAZLIČNI NOSILCI5
Diplomsko delo RAZLIČNI NOSILCI10


Izbirni predmeti, ki jih mora študent izbrati v tretjem letniku (zimski, poletni semester) študija, Izbirni strokovni predmet 4-9 + Prosto izbirni predmet

IZBIRNI PREDMETNOSILECECTS
UPRAVLJANJE IN NAČRTOVANJE LOGISTIČNIH PROCESOVVODOPIVEC5
KVANTITATIVNE METODEBRCAR5
ZDRAVILNE IN AROMATIČNE RASTLINERODE5
EKOLOŠKO KMETIJSTVOCOLARIČ BAJC,  RODE5
GOSPODARJENJE S KMETIJSKIM PROSTOROMTURNŠEK MIKAČIĆ5
GOSPODARJENJE Z GOZDOM IN EKOSISTEMIGORŠIN5
OBNOVLJIVI VIRI ENERGIJEZVER5
UČINKOVITA RABA ENERGIJEGLAVIČ5
ČEBELARSTVOGREGORC5
ŠPORTNA KONJEREJATURK5
EKOREMEDIACIJEPODGORŠEK5
GOJENJE IN UPORABA KORISTNIH ORGANIZMOVTURNŠEK5
DOŽIVETJA V TURIZMUCOLARIČ-JAKŠE5
NAČRTOVANJE TURISTIČNE PONUDBECOLARIČ-JAKŠE5

 

Skip to content