• By natasa.sokac@vsgrm.unm.si
  • 31. maja 2024
  • No Comments

LOGISTIKA V KMETIJSTVU – 18. mednarodna konferenca

Vabljeni na 18. mednarodno konferenco Logistika v kmetijstvu, ki jo organiziramo: Visoka šola za upravljanje podeželja Grm Novo mesto, Grm Novo mesto – center biotehnike in turizma, Fakulteta za logistiko Univerze v Mariboru, Občina Sevnica, Zadružna zveza Slovenije in Fakulteta za organizacijske študije v Novem mestu, Fakulteta prometnih znanosti Univerze v Zagrebu in Revija Promet. Osrednja tema letošnje konference bo ‘Svetovni izzivi v logistiki v kmetijstvu’. Konferenca bo potekala v četrtek, 7. novembra 2024, ob 10. uri, v Novem mestu.

Logistika je interdisciplinarna veda, zato jo je potrebno nenehno raziskovati, razvijati, vključevati in implementirati v dobavne verige. Tudi na področju kmetijstva in preskrbe s hrano je izvajanje in uporaba logističnih veščin in vedenj zelo pomembna. Logistična podjetja želijo kupcem oskrbovati tako, da je razlika med prihodkom storitve in stroški poslovanja čim višja, vendar so pogosto omejena z obveznimi standardi ali standardi, ki jih zagotavljajo konkurenčna podjetja.

Rok za oddajo prispevkov je 30. september 2024. Navodila za avtorje prispevkov najdete tukaj.

Najboljši članki bodo posredovani v revijo Promet – Traffic&Transportation.

Članek pošljite na elektronski naslov: andrej.lisec@vsgrm.unm.si

Vljudno vabljeni k udeležbi in sodelovanju na konferenci.

Udeležba je brezplačna.

Več informacij na: andrej.lisec@vsgrm.unm.si

Pogled iz zraka na prazen kmetijski hidroponski rastlinjak, poln organske sveže solate med kmetijsko proizvodnjo, pripravljeno za dostavo strankam.
Skip to content