Novice‎ > ‎

Zaradi koronavirusa COVID-19 zaprta VŠ GRM NOVO MESTO - izvajanje pedagoškega procesa le v e-obliki

objavljeno: 13. mar. 2020 01:04 avtor: Info VŠGRM

Spoštovani!

 

Na Visoki šoli za upravljanje podeželja GRM Novo mesto skrbno spremljamo dogajanje v povezavi z novim koronavirusom (COVID-19) s strani Nacionalnega inštituta za javno zdravje, Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport ter drugih uradnih virov. Zaradi izvajanja ukrepov za preprečitev širjenja nalezljive bolezni COVID-19 je Vlada Republike Slovenije sprejela sklep o prepovedi zbiranja ljudi v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja ter na univerzah (sklep št. 18100-7/2020/2). 

 

Vodstvo Visoke šole za upravljanje podeželja GRM Novo mesto je 13. 3. 2020 sprejelo sklep, da se bo od 16. 3. 2020  do 29. 3. 2020 oziroma do preklica pedagoško, strokovno, znanstveno in razvojno delo izvajalo le v e-obliki po obstoječem urniku. V prostorih šole odpadejo fizična predavanja, laboratorijske vaje in izpiti, prav tako vsa predavanja v okviru izobraževalnih programov MUNERA 3. Naprošamo vas, da Tajništvo študentskega referata kontaktirate preko e-pošte na naslov info@vsgrm.unm.si. S člani akademskega zbora, ki imate v prihodnjem obdobju predvidena predavanja, laboratorijske vaje ali izpite, pa se že dogovarjamo o načinu in prilagoditvi izvajanja pedagoškega procesa. Za vse morebitne informacije, uskladitve in usmeritve lahko kontaktirate dekanjo doc. dr. Leo-Marijo Colarič-Jakše preko

e- pošte lea.colaric-jakse@vsgrm.unm.si ali na telefonsko številko 042 322 900.

 

Na Visoki šoli za upravljanje podeželja GRM Novo mesto bomo še naprej spremljali situacijo in sproti sprejemali ustrezne ukrepe, o čemer vas bomo redno obveščali na individualne elektronske naslove. Naprošamo vas, da dosledno upoštevate preventivne ukrepe za preprečevanje okužbe z virusom COVID-19, objavljenih na spletni strani Nacionalnega inštituta za javno zdravje ter spremljate spletne strani Nacionalnega inštituta za varovanje zdravjaMinistrstva za zdravje in druge uradne informacije o razvoju bolezni ter potrebnih preventivnih ukrepih.

 

Bodite varni in zdravi,

Dekanja doc. dr. Lea-Marija Colarič-Jakše

 

Comments