Novice‎ > ‎

Uvodni dan na Visoki šoli za upravljanje podeželja GRM Novo mesto

objavljeno: 1. okt. 2019 21:38 avtor: Irena Hrovat   [ posodobljeno 1. okt. 2019 22:58 ]
1. oktobra 2019 je študente Visoke šole za upravljanje podeželja GRM Novo mesto sprejela dekanja doc. dr. Lea-Marija Colarič-Jakše in jim predstavila študij sodobnega in atraktivnega študijskega programa Upravljanje podeželja. Študentje so se seznanili s predmetnikom, z načinom študija in študijskim koledarjem za leto 2019/2020, delovanjem knjižnice in oddaljenim dostopom do elektronskih virov, delovanjem Študentskega sveta, možnostmi projektnega sodelovanja, s programom Erasmus+ in z drugimi aktualnimi vsebinami.

Zelo zanimivo je bilo predavanje študentke Katje Keržič, ki je predstavila svojo izkušnjo na Erasmus+ izmenjavi v Belgiji in pomen sodelovanja študentov v projektih Inovativni pristopi pri razvoju turističnih proizvodov ter Študentski inovativni projekti za družbeno korist.

Skozi pomen izobraževanja, znanstvene misli, vrednost in širših družbenih dimenzij je študente ob vstopu v študij popeljal idejni oče vseslovenskega projekta Rastoča knjiga dr. Janez Gabrijelčič, saj se šola z letošnjim študijskim letom pridružuje temu projektu.


Comments