Novice‎ > ‎

Sodelovanje v raziskavi Mladinskega sveta Slovenije (MSS)

objavljeno: 12. okt. 2018 02:48 avtor: Meta Vidiček
Mladinski svet Slovenije (MSS) prosi za sodelovanje pri raziskavi na temo pričakovanj mladih od trga dela ter njihovih predstav o prihodnosti:

Drage študentke, dragi študentje,

na Mladinskem svetu Slovenije (MSS) smo v zadnjih letih pogosto naleteli na bolj ali manj strokovne članke in druge zapise o tem, kakšne naj bi bile današnje generacije mladih, ob čemer so jim oz. vam pisci tudi radi lepili razne negativne etikete.  Prav tako pogosto dobivamo vprašanja novinarjev in drugih zainteresiranih o tem, kakšna točno je današnja mladina - na kar pa si, ne glede na svoje redni stik z mladimi, ne želimo odgovarjati brez neposrednih raziskav. Pobrskali smo po raziskavah zadnjih let, vendar pa nismo našli odgovorov na vsa vprašanja.

Skratka, želimo vas povabiti k izpolnjevanju ankete na temo pričakovanj mladih od trga dela ter njihovih oz. vaših predstav o lastni prihodnosti. Če vas bodo rezultati posebej zanimali ali pa bi želeli v prihodnosti pri svojih študijskih obveznostih uporabiti podatke, ki jih bomo zbrali, nam pišite in ustregli vam bomo, kolikor bo le mogoče.


Anketa je dostopna preko objavljene novice na naši spletni strani, na našem Facebook profilu ali neposredno na navedenih povezavah:

Mladi, ki še nikoli niso bili redno zaposleni oz. samozaposleni

 - Študentje, ki so vpisani na visokošolski študij in so vsaj 1. letnik že zaključili: https://goo.gl/forms/5Caqu7gk6Jh04Z4E2

 - Vsi ostali, ki še niso bili redno zaposleni: https://goo.gl/forms/jFWEk9YQ3voh4bAE2

Mladi, ki so že kdaj v življenju bili redno zaposleni oz. samozaposleni: https://goo.gl/forms/BbLw96aw83IcvJHq1


V upanju na vaše sodelovanje vas najlepše pozdravljamo, 

Mladinski svet Slovenije (MSS)
Comments