Novice‎ > ‎

Mednarodna strokovna konferenca: Začuti lokalno - zaživi z navdihom

objavljeno: 13. maj 2015 02:06 avtor: Meta Vidiček   [ posodobljeno 26. maj 2015 08:10 ]
Višja strokovna šola in Razvojno raziskovalni inštitut Grma Novo mesto ter Visoka šola za upravljanje podeželja Grm Novo mesto nadaljujemo s tradicijo pomladanskih (mednarodnih) strokovnih konferenc na temo povezanosti podeželja in gostinsko turistične ponudbe. 

Letošnja mednarodna strokovna konferenca z naslovom »ZAČUTI LOKALNO – ZAŽIVI Z NAVDIHOM« bo potekala v četrtek, 18. junija 2015, v prostorih Grma Novo mesto, Sevno 13, Novo mesto, s pričetkom ob 9.30 uri.

Vabimo vas, da se konference aktivno udeležite s prispevkom, ki bo ustrezal enem ali več predvidenim tematskim sklopom.

K aktivni udeležbi ste še posebej vabljeni vsi študenti in sodelavci zavodov ter vsi strokovnjaki, ki se na razvojni, raziskovalni in aplikativni (ponudniki in organizatorji gostinsko turističnih storitev) ravni ukvarjate z gostinstvom, turizmom, varstvom naravne in kulturne dediščine ter sorodnimi področji. 

V skladu s splošno naravnanostjo organizatorjev konference, to je način dela (learning by doing), ste poleg razvijalcev teoretičnih pristopov vljudno vabljeni vsi, ki željene prakse dejansko izvajate v lokalnem, nacionalnem in mednarodnem okolju.

Vsi prispevki bodo objavljeni v e-publikaciji, ki jo bomo diseminirali v širšem okolju.

Vabilo na konferenco in Navodilo za pripravo prispevka in predstavitve v slovenščini in angleščini si lahko ogledate v priponki.

Po prejemu prispevkov bomo oblikovali urnik dogajanja z morebitnimi sekcijami in ogledi dobrih praks. 


Kotizacije za udeležbo na strokovni konferenci NI!

VLJUDNO VABLJENI!
ĉ
Meta Vidiček,
26. maj 2015 08:20
Ċ
Meta Vidiček,
26. maj 2015 08:20
ĉ
Meta Vidiček,
26. maj 2015 08:20
Ċ
Meta Vidiček,
26. maj 2015 08:21
Comments