Novice‎ > ‎

Delavnice Izzivi mladim

objavljeno: 9. sep. 2015 22:41 avtor: Meta Vidiček   [ posodobljeno 15. sep. 2015 05:39 ]
SPIRIT Slovenija, javna agencija v okviru programa Spodbujanje ustvarjalnosti, podjetnosti in inovativnosti med mladimi, ki ga financira Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo, izvaja serijo delavnice Izzivi mladim po celi Sloveniji. V naslednjih dveh mesecih bodo na delavnicah spodbujali mlade k aktivnemu reševanju izzivov podjetij, ki smo jih s podjetji pripravili v preteklih mesecih.

Vabilo: 

                                                                                 

Si morda brezposeln/a ali dijak/inja ali študent/ka ali samozaposlen/a, ali zaposlen/a, star/a med 15 in 30 let? Izkoristi priložnost za nova poznanstva in nova poslovna sodelovanja. V septembru in oktobru zate pripravljamo brezplačne podjetniške delavnice.

SPREJMI IZZIV

in se udeleži

 

Poglej PODJETNIŠKE IZZIVE, ki smo jih zate pripravili skupaj s slovenskimi podjetji in organizacijami. S sodelovanjem na delavnici se boš spoznal z vitkim inoviranjem, ki ga pri reševanju izzivov uporabljajo tudi start upi in inovativna podjetja. Prav tako se boš lahko osebno predstavil odločevalcem v sodelujočih podjetjih. Odločitev je tvoja. S klikom izberi IZZIV, ki ga boste reševali v timu ob mentorski podpori in ob zaključku vaše rešitve predstavili podjetju.

Nekatera podjetja so že v izzivih izrazila interes za sodelovanje z mladimi tudi po delavnici.

Poglej, kdaj bodo delavnice v tvojem domačem kraju. Na spletni povezavi:www.mladimsedogaja.si so objavljeni izzivi, sodelujoča podjetja in prijavnice na posamezne delavnice, za nekatere delavnice pa so navedeni tudi predvideni termini,kdaj bodo izzivi še objavljeni. V septembru bomo dodajali še dodatne termine delavnic. 
Comments