Dogodki‎ > ‎Strokovni dogodki‎ > ‎

16. MEDNARODNA KONFERENCA LOGISTIKA V KMETIJSTVU

objavljeno: 26. jul. 2022, 23:38 avtor: Simon Janša   [ posodobljeno 2. dec. 2022, 04:36 ]

Spoštovani, 


16. Mednarodna konferenca Logistika v kmetijstvu je zaključena. 


Na naslednji spletni strani si lahko ogledate povzeteke in napovednik za 17. konferenco, ki jo načrtujemo za prihodnje leto. Vabljeni k sodelovanju. 


Povezava: 17. mednarodna konferenca "Logistika v kmetijstvu" | Fakulteta za logistiko (um.si)
Spoštovani,

 

obveščamo vas, da bo v četrtek, 10. novembra 2022 od 10. ure dalje na Grmu Novo mesto – centru biotehnike in turizma potekala že 16. mednarodna konferenca Logistika v kmetijstvu. Osrednja tema letošnje konference bo “Digitalizacija logistike v kmetijstvu” s praktično demonstracijo robotov v realnih pogojih.

 

Organiziramo jo Visoka šola za upravljanje podeželja Grm Novo mesto, Grm Novo mesto – center biotehnike in turizma, Fakulteta za logistiko Univerze v Mariboru, Fakulteta za organizacijske študije v Novem mestu, Vimal Akadmija, Občina Sevnica in Zadružna zveza Slovenije. Konferenca bo potekala v sodelovanju z Laboratory for Robotics and Intelligent Control Systems - LARICS - Sveučilište u Zagrebu Fakultet elektrotehnike i računarstva in Institutom “Mihajlo Pupin“, Univerziteta u Beogradu.

 

Ob tej priložnosti vas vabimo k pripravi prispevkov, ki jih je potrebno oddati do 20. oktobra 2022, in k sami udeležbi na konferenci.

Več informacij prilagamo v priponki.

 

Želim vam prijetne, sproščujoče in doživete poletne dni,

Ċ
Simon Janša,
26. jul. 2022, 23:38
Comments