Dogodki‎ > ‎Strokovni dogodki‎ > ‎

13. MEDNARODNA KONFERENCA LOGISTIKA V KMETIJSTVU 2019 - 6.11.2019

objavljeno: 2. nov. 2019, 12:35 avtor: Simon Janša   [ posodobljeno 2. nov. 2019, 12:38 ]

   

NA GRMU NOVO MESTO – CENTRU BIOTEHNIKE IN TURIZMA GOSTIMO

RUSKO DELEGACIJO IN PARTNERJE IZ MEDNARODNEGA PROSTORA

 

 

POTENCIALI MEDINSTITUCIONALNEGA IN GOSPODARSKEGA SODELOVANJA

REGIJ SIBIRIJA IN JV SLOVENIJA NA PODROČJU KMETIJSTVA, ŽIVILSTVA IN TURIZMA

 

Grm Novo mesto – center biotehnike in turizma, Visoka šolo za upravljanje podeželja GRM Novo mesto, Zadružna zveza Slovenije, Fakulteta za logistiko Univerze v Mariboru in Občina Sevnica smo gostitelji politično – gospodarske in znanstveno - raziskovalne delegacije iz Rusije in mednarodnega prostora. Osrednja delegacija, ki se bo v Sloveniji nahajala med 4. in 11. novembrom 2019, prihaja iz dveh sibirskih regij: Krasnojarsk in Hakasija. Namen dogodka je intenziviranje že obstoječega medinstitucionalnega sodelovanja med izobraževalnimi in znanstvenimi institucijami, vzpostavitev aktivnega prenosa znanj in izkušenj na področju organizacije slovenskega zadružništva na območje sibirskih regij ter vzpostavitev okolja za neposredne poslovne tokove na področju blagovne izmenjave kmetijskih pridelkov ter živilskih izdelkov in turistične ponudbe.

Uradni naslov dogodka je POTENCIALI MEDINSTITUCIONALNEGA IN GOSPODARSKEGA SODELOVANJA REGIJ SIBIRIJA in JV SLOVENIJA NA PODROČJU KMETIJSTVA, ŽIVILSTVA IN TURIZMA. Organizatorji bomo delegacijo tretji dan obiska, v sredo, 6. novembra 2019, gostili na sedežu Grma Novo mesto – centra biotehnike in turizma, in sicer smo zanje pripravili poseben panel v okviru 13. mednarodne konference Logistika v kmetijstvu 2019: Vloga in pomen človeških virov pri logistiki v kmetijstvu, Grm Novo mesto – center biotehnike in turizma, na temo Potenciali medinstitucionalnega in gospodarskega sodelovanja regij Sibirija in JV Slovenija na področju kmetijstva, živilstva in turizma.

Za delegacijo iz Rusije in predstavnike drugih držav, ki se bodo udeležili konference,  smo organizatorji obiska pripravili vsebinsko izjemno bogat program, katerega osrednji cilj je spoznavanje gospodarskega potenciala Slovenije na področju kmetijstva, živilstva in turizma – most izobraževanja, znanosti in gospodarstva, kot nadgradnja že več let trajajočega sodelovanja izobraževalnih institucij Grm Novo mesto – center biotehnike in turizma z Državno agrarno univerzo Krasnojarsk ter drugimi strokovnimi in znanstvenimi institucijami iz mednarodnega prostora.

 

Priloga:

  • Vabilo na 13. mednarodno konferenco Logistika v kmetijstvu

  • Program 13. mednarodne konference Logistika v kmetijstvu

 

 

ĉ
Simon Janša,
2. nov. 2019, 12:38
ĉ
Simon Janša,
2. nov. 2019, 12:36
ĉ
Simon Janša,
2. nov. 2019, 12:35
Comments