Alumni klub

Alumni klub VŠ Grm Novo mesto je namenjen ohranjanju in krepitvi stikov med diplomanti katerekoli generacije in programa ter visoko šolo na vseh družbeno koristnih področjih. Diplomante vseh generacij, ki ste zaključili študij na VŠ Grm Novo mesto vabimo, da postanete člani Alumni kluba VŠ Grm Novo mesto. Alumni klub VŠ Grm Novo mesto služi kot operativna oblika ohranjanja stikov s svojimi diplomanti, širjenju možnosti nadaljnjega sodelovanja in vključevanja v delo VŠ Grm Novo mesto ter povečevanja socialnega kapitala, tako svojih študentov kot tudi zaposlenih. 


Postani član!

Diplomante vseh generacij, ki ste zaključili študij na VŠ Grm Novo mesto vabimo, da postanejo člani Alumni kluba. Skupaj ustvarimo mrežo socialnega kapitala in znanja, ki bo naša odskočna deska. Včlanite se s pristopno izjavo oz. pišite na info@vsgrm.unm.si in se nam pridružite.

-----------

Spoštovani člani Alumni kluba,

naslednje srečanje zbora članov bo v januarju  2019. Dobimo se v popoldanskem času v Gostišču na trgu - Hiši kulinarike in turizma, z namenom druženja in izmenjave idej ob degustaciji vin.